Min blogg » Hege Gustava Tjønn
10/22/2013

Min blogg

Jeg har fått blogg!

Det er så stilig! På denne måten kan jeg kommunisere med dem som har interesse av å vite hva som hender, sende ut informasjon og ta imot kommentarer. Det er bare å melde seg på! Newsletternes tid er ute – de ble jo aldri ferdige allikevel, jeg er ikke så teknisk begavet…

Det er jo greit å skrive på tysk, når jeg jo bor i Wien og arbeider på tysk mesteparten av tiden.

Men egentlig er det mange jeg kjenner, som kjenner meg, som vet hvem jeg er og hva jeg gjør, som ikke snakker tysk. Da denne bloggen er tenkt å være et sted hvor jeg kommuniserer med dem som er interesserte i hva som skjer i yrkeslivet mitt, vil jeg skrive på begge språk. Ikke alt. Og ikke hele tiden. Det som er relevant og forhåpentlig interessant der det hører hjemme.

Hvis man vil kommentere, klikker man på artikkelens tittel, så åpner kommentarboksen seg.

Jeg gleder meg!

Hjertelig hilsen

Hege Gustava


Dieser Beitrag wurde noch nicht kommentiert

RSS-Feed für Kommentare dieses Beitrags - Die Trackback-Adresse

Einen Kommentar abgebenHege Gustava Tjønn

2013 © Hege Gustava Tjønn  ||   Webdesign: © Die Weberin  ||  Impressum